Astrid Gullhav Dauderis

Trondheim, Psykologkandidat

Astrid er i innspurten av psykologstudiet ved NTNU, og tar derfor noe lavere pris. Hun jobber under veiledning av en ferdig utdannet psykolog, slik at den faglige tryggheten er ivaretatt.

Fullbooket
Bestill time hos Astrid

Hva er mitt syn på psykologi?

Psykologi er et utrolig spennende og givende felt å jobbe innenfor. Jeg er nysgjerrig på, og opptatt av, mennesker. I og med at psykologi er et fag som prøver å øke forståelsen for menneskers følelser, tanker og atferd var det et naturlig valg for meg. Psykologi er en stor del av livet for oss alle sammen, til enhver tid, men for mange blir det kanskje tydeligere når livet butter litt imot.

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

Jeg jobber ikke etter en fast metode, men er opptatt av å møte deg der du er. Hva du ønsker å jobbe med og din personlige stil blir dermed viktige faktorer i hvordan vi velger å jobbe sammen. Jeg er opptatt av at terapien er et fellesprosjekt, og at det er tydelig for deg hvorfor vi gjør det vi gjør. En time varer vanligvis i 45 minutter. Den første timen vil jeg gjerne høre hvorfor du er kommet til meg og lage en felles plan for veien videre. Timene etterpå starter jeg ofte med en liten innsjekk hvor jeg spør om du har noen tanker eller følelser angående forrige time, og hvordan det har gått siden sist.


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg ønsker å skape et rom hvor det føles trygt for deg å dele, og utforske, det du syns er vanskelig. Jeg vil møte deg med åpenhet og nysgjerrighet, og alle temaer er velkomne. Tilknytning, relasjoner, følelser, grenser og behov er viktige begreper for meg.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Kontor