David Aleksander Nilsen

Psykologkandidat

David er i innspurten av psykologstudiet ved NTNU, og tar derfor noe lavere pris. Han jobber under veiledning av en ferdig utdannet psykolog, slik at den faglige tryggheten er ivaretatt.

Fra 900 kr/time
Vanligvis ledig time innen 3 dager
Bestill time hos David

Hva er mitt syn på psykologi?

Jeg tror alle mennesker ønsker å vokse, og da er det vondt å føle at man står stille, eller sitter fast. Jeg tenker at målet med psykologisk behandling er å skape bevegelse i den retningen man vil. Iblant vet man ikke hva man vil heller, og da er følelsene der for å guide oss - men den guidingen skjer ikke alltid på et språk som er lett å forstå.

Nettopp språk syns jeg er sentralt i terapi. Kraften i å finne ord for det som er ordløst og utydelig. Å si høyt det du knapt har turt å tenke engang. Å bli mer tydelig, synlig, ærlig, ovenfor deg selv og andre.


Hvordan ser en vanlig time ut hos meg?


Vi starter med spørsmålet "Hva ønsker du å jobbe med?", og kommer stadig tilbake til det - for i mange terapier vil svaret endre seg underveis. Jeg har ikke én fast metode, og tenker heller at problemet ditt, og personligheten din, er med å avgjøre hva som kan passe deg. Jeg er opptatt av gjennomsiktighet, altså at det er tydelig hvorfor vi gjør det vi gjør i timene.

Ønsker du diagnosespråk og skjemaer så får du det, men jeg jobber like gjerne uten. Lengden på timene bestemmer du. 45 minutter er standard, men mange har god erfaring med lengre timer der vi går mer i dybden, og kanskje heller møtes mindre hyppig.


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Målet mitt er å lage et rom hvor du kjenner deg trygg nok til å utforske det som er vanskelig for deg. Jeg møter deg med en nysgjerrig og ikke-dømmende holdning, og tror det er det viktigste jeg kan tilby. Behov, relasjoner og personlighet er andre viktige begrep for meg. Jeg står trygt i de fleste tema, f. eks. skam, uro, livskriser, tvangstanker, sosial angst, overgrep, religion og tro, eksistensielle spørsmål, avhengighet, grensesetting og selvhevdelse.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Kontor

Kontakt