Elisabeth Tverrli

Oslo, Psykolog (individual- og parterapi)

Elisabeth har erfaring med emosjonelle- og seksuelle problemstillinger, utbrenthet, hvordan komme tilbake til jobb og bedre selvfølelse og selvhevdelse, både for enkeltpersoner og par.

1245 kr/timen
Bestill time hos Elisabeth

Hva er mitt syn på psykologi?

Terapi handler om å finne frem til hvem du er, slippe til mer av deg selv, fremfor å legge lokk på følelser og handle ut fra skam. Innsikt i egne handlingsmønstre, bearbeide vanskelige hendelser, se på hva som går galt i relasjon med andre kan være nyttig, men for andre kan det å bli emosjonelt beveget være viktig for virkelig å få til en endring.

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

Første time handler om å bli kjent med deg, hva du ønsker ut av timene, og hvordan vi på best mulig måte kan finne en måte å jobbe sammen mot at du får det bedre. Det er viktig at du føler deg trygg og møtt på det som er viktig for deg. Hva som er effektivt kan variere da vi mennesker er ulike, og jeg er opptatt av å skreddersy timene slik at de passer for akkurat deg. Jeg benytter meg av flere psykologiske perspektiver i behandling, og har både kortere- og lengre forløp. Med par jobber jeg gjerne emosjonsfokusert, dvs. at dere som par lærer å kjenne igjen og stoppe automatiske konfliktmønstre, bygge opp igjen den tryggheten, tilliten og intimiteten som i større eller mindre grad er blitt brutt ned over tid av irritasjoner, konflikter og/eller traumer. Våre tidligere erfaringer påvirker gjerne nåværende relasjoner, og da kan innsikt i hva vi tar med inn i relasjon gi økt forståelse og toleranse for oss selv og den andre.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som psykologer vet vi en del om hvordan vi mennesker fungerer, men vi er ikke eksperter på akkurat deg, det er det du som er. Men det er ikke alltid lett å få tilgang på egne følelser, og der kan jeg hjelpe deg slik at du blir mer klar over hvem du er og hva som er viktig for deg. Jeg jobber med alle kjønn og seksuelle orienteringer.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Norge og Danmark

profesjon psykologi
2011-2016

Dps Notodden og Ullevål sykehus

psykolog for rus-, avhengighet og spiseforstyrrelser
2016-2018

Institutt for klinisk sexologi

psykolog
2015 - nå

Privatpraktiserende

psykolog
2018 - 2020

Mepo

psykolog
2021 - nå

Kontor