Sofie Sveen Halvorsen

Videoterapi , Psykolog (ungdom og voksen)

Sofie har erfaring med livskriser, sorg, stress, relasjonelle vansker, angst, depresjon og avhengighetsproblematikk.

1250 kr/timen
Bestill time hos Sofie

Hva er mitt syn på psykologi?

I løpet av livet kan man møte større eller mindre utfordringer som kan være plagsomme i hverdagen. Dette kan være nyttig å snakke om med en annen. Mennesker kan ha godt av å bli lyttet til og forstått, og det å gå i terapi gir en mulighet for å bli bedre kjent med seg selv og relasjoner man har til andre.

 

Hvordan ser en vanlig time ut hos meg?

En time hos meg varer vanligvis i 45 minutter. Vi begynner med å snakke om hvorfor du har søkt terapi og hva du ønsker å få ut av det. Jeg vil gjøre mitt beste for å forstå din situasjon og sammen vil vi bli enige om et eller flere mål med terapien som vi kan jobbe ut ifra. Jeg er opptatt av at timene er dine og at det er opp til deg hva vi bruker tid på.


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som terapeut er jeg opptatt av å møte deg med åpenhet og støtte. Gjennom terapien kan vi sammen utforske hvordan du kan møte utfordringer i hverdagen. Det viktigste for meg er at terapien skal oppleves som trygg, nyttig og relevant for deg. Jeg vil derfor tilpasse behandlingen etter dine behov og ønsker. Aktuelle utfordringer kan f.eks. være livskriser, sorg, stress, relasjonelle vansker, angst, depresjon, rus- og avhengighetsproblematikk.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Kontor