Sondre Øverland

Trondheim, Psykolog

Sondre har erfaring med terapi for angst, traumer, livskriser, relasjonelle utfordringer og autismespekter.

Fullbooket
Bestill time hos Sondre

Hva er mitt syn på psykologi?

Jeg har en lidenskapelig nysgjerrighet for både mennesket og livet. Som mennesker har vi alle sammen et forhold til psykologi så lenge vi lever, og jeg jobber ved å utnytte din egen ekspertise om deg selv. Mennesket er et dyr som i aller høyeste grad er verbalt forankret, med behov som ofte ikke dekkes i den moderne samfunnsstrukturen. Jeg brenner for å møte andre mennesker på et kommunikativt plan, slik at vi sammen kan benytte samtalens makt til å transformere oss selv, og dermed verden rundt oss.  

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

Vi starter med en temperatursjekk av dagsform, det er essensielt for meg å forstå hvordan du har det her og nå. Deretter er det rom for en oppdatering av livets innhold siden vårt forrige møte. Storparten av timen vil brukes til fokusområdet, men det er alltids rom for håndtering av nyoppståtte kriser. Avslutningsvis tar vi en oppsummering av timen, samt en gjennomgang av eventuelle arbeidsoppgaver til neste gang.


Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har omfattende erfaring fra akuttpsykiatri og poliklinisk virksomhet for både voksne og barn. Det betyr at jeg er komfortabel i møte med alle psykiatriske lidelser, men også livets mange utfordringer og faser. Jeg vil først og fremst danne meg en forståelse av hvordan verden oppleves for deg, og deretter tilpasse behandlingen etter dine behov og ønsker. Jeg tilbyr behandling både på norsk og engelsk.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

UiT og Eötvös Loránd University

profesjon psykologi
2011-2016

Sykehuset Namsos

Psykolog
2019-2020

Nidaros DPS

Psykolog
2021

BUP Klostergata

Psykolog
2021-2022

Mepo

Psykolog
2022-nå

Kontor