Stine Linn Bergquist

Trondheim, Psykolog

Stine har erfaring med eksponeringsterapi for angstlidelser, arbeid med autisme og aspergers og seksuelle dysfunksjoner. Har du angstproblematikk så kan Stine hjelpe deg.

Fullbooket
Bestill time hos Stine

Hva er mitt syn på psykologi?

Psykologi er en stor del av livet for oss alle. Vi har alle tidvis symptomer, uten at det behøver å bety at man har en diagnose. Noen ganger kan slike symptomer bli så plagsomme at de hindrer oss i livsutfoldelsen og begrenser oss. Vi er alle forskjellige, med hver våre behov og syn på verden. Det kan være vanskelig å skulle finne ut av psykologiske problemer på egenhånd. Det kan være lurt å se på vanskene sine sammen med noen og på sikt lære seg å bli sin egen terapeut.

 

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

En vanlig time er 45 minutter. Hvorav 5 minutter er innsjekk; opplevelse av forrige time, hvordan er livet i dag, og planer/forventninger for timen. Brorparten av timen, ca 35 minutter, handler om utredning og behandling. De siste fem minuttene går til refleksjoner, stabilisering, planer for neste time og eventuelle hjemmeoppgaver.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har erfaring fra arbeid med både barn og voksne med fobier som tannlegeskrekk og sprøyteskrekk. Jeg har jobbet med mennesker med autismespekterforstyrrelse og aspergers syndrom. I tillegg har jeg erfaring med arbeid hos mennesker med seksuelle dysfunksjoner.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Kontor