Thea Jordan

Trondheim, Psykolog

Thea har erfaring med utbrenthet, traumer og livsbelastende hendelser, identitet og selvfølelse, relasjoner, angst og depresjon.

Fullbooket
Bestill time hos Thea

Hva er mitt syn på psykologi?

Det mest fantastiske med psykologi er at det er noe som angår oss alle. Gjennom psykologien kan vi bli bedre kjent med oss selv, de rundt oss og verdenen vi lever i. Ved å være nysgjerrig, nytenkende og åpen, kan psykologien gi oss mange gode verktøy til å håndtere det som skjer i og utenfor oss selv på en verdifull måte. Psykologi er også et fagfelt i kontinuerlig vekst, hvilket gjør det spennende, relevant og anvendelig.

Hvordan ser en vanlig time ut hos meg?

En time varer vanligvis 45 minutter. Den kan basert på hva du ønsker, foregå fysisk på kontoret, via video/telefon, eller som en gåtur. I vår første time er målet vårt å bli bedre kjent, skape trygghet og sammen utforske veien videre. Sammen finner vi ut hva du ønsker å oppnå gjennom terapi, samt hvordan vi skal komme i mål. Hva du ønsker å oppnå og hvordan vi ønsker å samarbeide om målet kan endres underveis, og er noe vil kontinuerlig vil enes om.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg har bred poliklinisk erfaring med utredning og behandling av et stort spekter av livsutfordringer, psykiske vansker og lidelser i spesialisthelsetjenesten, samt rehabilitering av langvarige smertetilstander. Som psykolog er jeg åpen, nysgjerrig, ivaretakende og raus. Jeg jobber med mennesker i alle aldersgrupper og alle livsfaser. Som psykolog tilbyr jeg også samtaler med fokus på støtte, veiledning og personlig selvutvikling. Jeg har også utdanning innen klinisk hypnose. For meg handler dette prosjektet om «å bli bedre», som mange av oss bruker hele livet på, om å innse hvor bra man allerede er.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

NTNU

Profesjonsstudiet i psykologi

2015-2021

Blå Kors Lade behandlingssenter, Trondheim

Miljøterapeut

2020- 2021

Hypnoseakademiet, Oslo

Kursansvarlig og underviser

2019 - nå

Unicare Coperio, Trondheim

Psykolog

2020 - nå

MEPO

Psykolog

2023 - nå

Kontor