Therese Marstein Olsen

Trondheim, Psykolog

Therese har erfaring med livskriser, personlighetsproblematikk, arbeidsrelaterte utfordringer/utbrenthet og angst & depresjon.

1200 kr/timen
Bestill time hos Therese

Hva er mitt syn på psykologi?

Som menneske møter vi alle på utfordringer vi tar med oss livet, og er med på å forme hvem vi er og hvordan vi møter verden. Dette kan være både på godt og vondt. Psykoterapi hjelper deg blant annet til å sette ord på følelser og tanker, gi innsikt i egne handlingsmønstre, samt bearbeide vonde minner. Mitt mål og ønske med terapitimen er å skape et trygt rom for å hjelpe deg med å finne ut hvem du er og hvordan du kan ha det bra med deg selv og de rundt deg.

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

Den første timen handler om å bli kjent med deg og hvorfor du ønsker en samtalepartner. Vi lager sammen en plan for hvordan timene fremover skal se ut og ulike mål. Jeg jobber ut ifra den kognitive modellen. En time hos meg varer vanligvis i 45minutter. Vi starter timen med å sette en agenda sammen. Dette er for at du som pasient skal få mest ut av hvert minutt. Kanskje har det skjedd noe spesielt den siste uken du trenger å jobbe ekstra med eller kanskje fortsetter vi der vi slapp sist for å nå de målene vi sammen har satt. Det viktigste er at timene er dine og at du føler at de var nyttige når du går ut døra.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Som psykolog er jeg opptatt av å møte deg for den du er og skape et trygt sted. Terapirommet skal være et trygt sted hvor du kan åpne deg om alle tanker og følelser du går med. Noen opplever at disse tankene kan oppleves som tabubelagte og kjenner derfor på skam – skam for hvem de er og sine tanker. I mitt terapirom er jeg opptatt av romme disse tankene. Og at vi sammen kan jobbe med disse. Det er viktig å huske på at livet består av ulike livsfaser som alle byr på ulike utfordringer. Noen ganger kan det være godt å ha en samtalepartner for å navigere rundt disse. Ingen problemer er for store eller for små. Det viktigste er at vi tilpasser behandlingen etter dine behov.

Min erfaring har gjort meg komfortabel i møte med alle psykiske lidelser, utfordringer, livsfaser og livskriser.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Eötvös Loránd University in Budapest

Profesjonsstudiet i psykologi

2012 - 2018

BUP Namsos

Psykolog

2019 - 2020

DPS Namsos

Psykolog

2020 - 2021

Fengselspsykiatrisk poliklinikk Stavanger

Psykolog

2021 - 2022

MEPO

Psykolog

2022 - nå

Kontor