Tuva Emilie Øyslebø

Oslo, Psykolog

Tuva har erfaring med problemstillinger tilknyttet relasjoner, stress, angst, arbeidsutfordringer og påtrengende tanker - fra milde til komplekse plager. Erfaringen knytter seg til mennesker i ulike faser av livet.

1250 kr/timen
Bestill time hos Tuva

Hva er mitt syn på psykologi?

Det kan være mange grunner til å oppsøke psykolog, for meg handler det i stor grad om å løse mentale floker og legge til rette for endring av atferd, tanker og følelser. Psykologens kontor skal være et trygt rom for dette.

Hvordan ser en vanlig time hos meg ut?

Den første timen pleier jeg bruke på å bli bedre kjent med deg og din situasjon. Behandlingsforløpet legges videre opp etter behov. Jeg foretrekker å bruke 1-3 timer på å bli kjent og få felles forståelse av situasjonen. Deretter jobber vi målrettet for å skape endringer. En time hos meg varer i 45 minutter.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Det er mange grunner til at man ønsker en samtalepartner, støtte eller veiledning i ulike livsfaser. For meg er det viktig å være ydmyk for andres livshistorie. Jeg møter klientene mine på en nysgjerrig og genuin måte, hvor jeg kan være transparent om prosessen. Psykologi handler om vanlige mennesker, og min jobb er å tilrettelegge for forståelse, endring og aksept av ulike utfordringer.

Bestill time

Erfaring

 • NTNU
  Profesjon psykologi
  2014-2020
 • SuperEgo
  Leder for psykologavdelingen
 • Mepo
  Psykolog
  2020-nå

Kontor

Erfaring

Universitetet i Bergen

Profesjon psykolog
2015-2021

Lovisenberg Sykehus

Miljøterapaut i psykiatrien
2020-nå

Villa Sult

Psykologistudent
2020-2021

Akershus universitetssykehus

Psykolog
2021-nå

Mepo

Psykolog
2022-nå

Kontor