Jobb hos Mepo

Mepo Psykologtjenesten gir deg alt du trenger for å starte privatpraksis: et faglig felleskap, administrativ hjelp og markedsføring til pasienter. Ønsker du å jobbe privat alt fra en kveld i uka til fulltid så er vi tjenesten for deg. For øyeblikket ser vi etter psykologer i Oslo og Trondheim.

Bli oppringt

Legg igjen telefonnummeret ditt her for en uforpliktende prat om stillingen. Vi ringer tilbake så fort vi kan for å svare på spørsmål.

Innsendingen er mottatt! Vi tar kontakt snart.
Noe gikk galt! Prøv på nytt, eller send mail til sigurd@mepo.no.
«Folka i Mepo har imponert meg med hvor serviceinnstilte, fleksible og åpne for innspill de er. Anbefaler varmt å ta kontakt hvis du er nysgjerrig på å jobbe privat, men vil minimere administrativt arbeid» - David Nilsen.

Administrativt

Gjennom oss får du tilgang til et journal- og betalingssystem som heter Easypractice. Det er lett å bruke, og vi har laget en manual til deg slik at det blir enda enklere. Vi er alltid til stede hvis du trenger hjelp til regnskap, økonomi eller andre administrative floker som må løses.

Markedsføring

Vi driver med markedsføring til breddebefolkningen. Vi kjører kontinuerlig markedsføring for å hente inn pasienter til våre psykologer. Som psykolog hos oss vil du fylle ut informasjon om deg selv, slik at vi kan opprette en psykologprofil på deg på våre nettsider. Alt overskudd vi får går til ytterligere markedsføringskostnader.

Faglig felleskap

I kommunikasjonsverktøyet Slack får du muligheten til å kommunisere med andre psykologer i Mepo Psykologtjenesten dersom du har faglige spørsmål. De to ansvarlige for slacken heter Edona Zilkiqi og Johan Rangnes. De er våre utnevnte "sparrepartnere" og hvis du trenger faglig sparring så kan du avtale tid med dem for en samtale. Målet vårt er å bygge opp et faglig miljø der psykologene skal føle seg trygge i egen rolle, fordi de skal vite at de har en faglig støtte i ryggen dersom det trengs.

Hvor vi er i dag, og hvor vi skal

I dag har vi en god gruppe psykologer på våre nettsider og ønsker flere. Dersom du ønsker å jobbe deltid eller heltid privat, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for en samtale om tjenesten. Vårt langsiktige mål er å kunne hjelpe hundrevis av psykologer med å jobbe privat, og dermed fungere som en samlende plattform for de som ønsker hjelp med lettere til moderate psykiske plager.